HRM op maat

Bonaire | Statia | Saba | Curaçao
Maak een afspraak

Interim HRM

Een ervaren strategisch HR partner met ruime kennis van de lokale context. Advies over personeel, professionaliseren HRM, projecten of tijdelijk ter vervanging.

Integriteit

Voor onderzoek, bewustwording sessies en beleid op het gebied van integriteit in de Caribische context. Alles over (on)gewenst gedrag en omgangsvormen op de werkvloer.

Beleid

Voor een toepasbaar (strategisch) personeelsbeleid. Denk aan het strategische personeelsplan, de gedragscode, verzuim en hulp bij financiële problemen.

Training & coaching

Leiderschapstraining en -coaching op HR thema’s. Denk onder andere aan coaching van leidinggevenden, hulp bij gespreksvoering of in-door- en uitstroom.

Monique van Maalsen

een vast gezicht met caribische kennis

Behoefte aan tijdelijke HR expertise? Kies voor de HRM inzet van een ervaren HR manager! Met bijna 20 jaar HR ervaring is Monique dé sparringpartner in HRM. Monique heeft jaren op Bonaire en Curaçao gewoond en de lokale context echt leren kennen. 

Een tijdelijk HR project waarbij de hulp van een expert nodig is? Denk aan (nieuw) HR beleid, leiderschapsprogramma of werken aan teamontwikkeling? Bureau interne zaken heeft ruime ervaring die wellicht past deze uitdaging. Ook inzetbaar bij vervanging voor een langdurig afwezige (senior) P&O’er, zodat de HR zaken kunnen blijven doorgaan.

Een vaste HR sparringpartner op flexibel inzetbare basis. Wel de ervaring & kennis, niet de vaste loonkosten.

 

Hands-on workshops & kennissessies

Behoefte aan een praktische bijeenkomst voor leidinggevenden of medewerkers over een HR gerelateerd thema? Wij bieden maatwerk! Van psychologische veiligheid en het creëren van een aanspreekcultuur tot het werken met 5 generaties op de werkvloer en het begeleiden van het team in de ontwikkeling.

 

Teamsessie Strategisch HRM politie Bonaire