Kennissessies

Voor een succesvol HRM beleid
Meer informatie

Mini seminars op Bonaire & Curacao

Bureau Interne Zaken organiseert onder andere samen met Archer Caribbean en Artemis mini seminars op Bonaire en Curaçao. Doel van deze mini-seminars is om werkgevers en HR-managers inzicht te geven en mogelijkheden te bieden voor een succesvol personeelsbeleid. Specifiek gericht op lokaal relevante onderwerpen en wetgeving zoals (on)gewenst gedrag, aanspreek- en teamcultuur, integriteit, dossieropbouw, behoud of ontslag van personeel

 

  • Aanspreken op gedrag en aanspreekcultuur – Door Monique van Maalsen (Bureau Interne Zaken)
  • Juridische mogelijkheden en aandachtspunten bij dossieropbouw en ontslag – Door Brenda Stuart (Archer Caribbean)
  • Toepassing in het bedrijf: effectieve trainingen voor succesvol personeelsbeleid – Door Hans van den Berg (Artemis)

Bovenstaande mini seminars hebben inmiddels plaatsgevonden op Bonaire (31 januari) en Curacao (5 februari). Wil je op de hoogte worden gehouden van aankomende mini seminars? Stuur een bericht aan info@bureauinternezaken.nl

Gedrag & cultuur

Een gezonde en positieve werkomgeving? Hoe komen gedrag en cultuur binnen jouw team in lijn zijn met de normen en waarden van het bedrijf. Leer hierover tijdens dit seminar.

Integriteit

Een werkomgeving waarin ethische normen en waarden centraal staan? Leer tijdens dit seminar meer over het creëren van een cultuur van respect, vertrouwen en positieve interactie.  

Beleid & kaders

Een solide basis waarop iedereen kan vertrouwen? Leer in dit seminar door het stellen van heldere richtlijnen en normen een werkomgeving te creëren waarin integriteit en respect centraal staan.

Dossieropbouw & ontslag

 Ontslagzaken? Krijg in dit mini seminar duidelijkheid in hoe een dossier opgebouwd kan worden. En hoe je ervoor zorgt dat je de juiste stappen neemt en het proces soepel verloopt.