Mini seminars & workshops

Registratie deelname

Bureau Interne Zaken organiseert regelmatig mini seminars en workshops met open inschrijving in Nederland, Bonaire & Curacao voor werkgevers en HR-managers.

Kennissessies specifiek gericht op onderwerpen zoals (on)gewenst gedrag, aanspreek- en teamcultuur, integriteit, dossieropbouw, behoud of ontslag van personeel.

Mini seminar

Mini seminar aanspreken | Sneek

📢 Ontdek de sleutel tot een gezonde werkomgeving op ons mini seminar op 30 mei 2024 in Sneek!

Leer hoe je effectief medewerkers aanspreekt, identificeer ongewenst gedrag en versterk de psychologische en sociale veiligheid in jouw organisatie.

Met praktische tips en interactieve discussie bieden we inzichten om een positieve aanspreekcultuur te creëren.

Voor HR-managers, adviseurs en (MKB) werkgevers is dit een niet-te-missen kans om waardevolle tools te verwerven.

Reserveer nu je plek voor slechts €69 en investeer in een veerkrachtige en productieve werkomgeving! 🌟 Locatie: De Werkhut, Sneek 🌟 

Aanmelden mini seminar Sneek

Meld je hier aan voor het mini seminar naar de sleutel tot een gezonde werkomgeving op 30 mei 2024 in De Werkhut, Sneek!

Gedrag & cultuur

Een gezonde en positieve werkomgeving? Hoe komen gedrag en cultuur binnen jouw team in lijn zijn met de normen en waarden van het bedrijf. Datum voor dit seminar volgt.

Integriteit

Een werkomgeving waarin ethische normen en waarden centraal staan? Leer meer over het creëren van een cultuur van respect, vertrouwen en positieve interactie.  Datum volgt.

Beleid & kaders

Een solide basis waarop iedereen kan vertrouwen? Creëer door het stellen van heldere richtlijnen en normen een werkomgeving waarin integriteit en respect centraal staan. Datum volgt.

Dossieropbouw & ontslag

 Ontslagzaken? Krijg duidelijkheid in hoe een dossier opgebouwd kan worden. En hoe je ervoor zorgt dat je de juiste stappen neemt en het proces soepel verloopt. Heeft in januari & februari plaatsgevonden.