Organisatie advies

Personeelszaken is maatwerk
Maak een afspraak

Interim HRM

Een ervaren organisatie adviseur of HR businesspartner op flexibele basis. Inzet bij advies over leiderschap, personeel op projectbasis of tijdelijk ter vervanging.

Ontwikkeling

Ontwikkelen en boeien door het benutten van talenten en motivatie. We helpen om het personeel, de teams, het management én de organisatie verder te ontwikkelen.

 

Beleid

Ontwikkelen of aanpassen tot een praktisch toepasbaar personeelsbeleid. Denk bijv. aan het arbobeleid, gedragscode, personeelshandboek en strategische personeelsplanning.

Training & coaching

Leiderschapstraining en -coaching op HR thema’s. Denk aan generaties op de werkvloer, gesprekstechnieken en verzuim. Leren door te doen en praktische handvatten om zelf verder te gaan.

een vast gezicht op flexibele basis

Behoefte aan tijdelijke HR expertise? Kies voor de flexibele HRM inzet van een ervaren HR manager! Met bijna 20 jaar ervaring in in zowel Nederland als het Caribisch gebied. Monique werkt met veel aandacht voor de specifieke wensen van het bedrijf met oog voor mens én organisatie.

Een tijdelijk HR project waarbij de hulp van een expert nodig is? Denk aan de ontwikkelen en implementeren van HR beleid, een reorganisatie of de invoering van nieuwe wet- en regelgeving? Bureau interne zaken heeft ruime ervaring die wellicht past deze uitdaging. 

Een vaste sparringpartner op flexibele basis. Wel de ervaring & kennis, niet de vaste loonkosten.

 

Amplitie: versterken van personeel

Amplitie staat voor het versterken van de positieve eigenschappen, vaardigheden en capaciteiten van medewerkers. Het doel is om het potentieel van medewerkers te vergroten en hun prestaties te verbeteren.

Bureau interne zaken ondersteunt in het ontwikkelen en implementeren van het beleid. Met als doel het vergroten van eigenaarschap, betrokkenheid en prestaties van medewerkers. Amplitie kan op verschillende manieren van invloed zijn op medewerkers, waaronder:

   • Verbetering van zelfvertrouwen
   • Vergroting van motivatie
   • Ontwikkeling van competenties
   • Versterking van het teamgevoel
   • Verhoging van werktevredenheid

In het kort kan amplitie dus bijdragen aan een positief werkklimaat, grotere betrokkenheid van medewerkers en verbeterde prestaties.

Hands-on workshops & kennissessies

Behoefte aan een praktische bijeenkomst voor leidinggevenden of medewerkers over een HR gerelateerd thema? Wij bieden maatwerk! Van amplitie en gesprekstechnieken tot verzuim.

Mini seminar
Brenda Stuart

Lawyer, Archer Caribbean

Ik heb een half jaar prettig met Monique samengewerkt. Zij heeft zich daarbij steeds pro-actief opgesteld in het geven van bruikbare HR adviezen. Hierbij communiceerde zij direct, schroomde zij niet om een spiegel voor te houden daar waar nodig en deed zij dit altijd met een gezonde dosis humor. Kortom: jammer dat de samenwerking niet langer heeft mogen duren.
Paul van Schaik

Directeur Finance & Control , Erasmus MC

I thoroughly enjoyed working with Monique in her position as HR Manager. Our organization needed to take HR to the next level and she truly understands what this means and takes to accomplish. Monique is determined to understand the business itself and the role everyone has, in order to prepare detailed plans and recommendations to optimize HR management in a (growing) organization. Personally, I very much appreciated Monique’s integrity and openness to talk about anything over a cup of coffee.
Flip Humme

Chief Operations Officer, Allyant Group